Om Nano

 

Hvad er Nano?

Hos Dantek Bilplejecenter kan vi tilbyde forskellige behandlinger med Nano, som er et nyt og slidstærkt produkt der bl.a. forlænger levetiden på bilens lak. Nanoformering har den super gode egenskab, at det afviser vand og snavs, hvilket medfører, at din bil bliver meget lettere at holde ren.

Vi kan tilbyde at udføre følgende behandlinger inden for Nano
 

Lak

Vi kan udføre overfladebehandling på bilens lak, hvilket gør det meget nemmere at vedligeholde bilen samt holde den ren. Den slidstærke Nano forlænger derudover lakkens levetid, da vejsalt, vand og olie afvises, når det rammer bilens lakoverflade.
 

Glas

Hvis du ønsker at opnå en besparelse på sprinklervæske på længere sigt, kan en nanobehandling være en rigtig god løsning. Nano på glas virker, så det er unødvendigt at bruge vinduesviskerne ved 50 km i timen.
 

Tekstil

Når bilens tekstil behandles med Nano, danner overfladen en snavsafvisende hinde på stoffet. Hvis du skulle være uheldig at spilde i bilen, vil en nanobehandlet overflade i højere grad afvise væsken, hvor det derfor er lettere af rengøre tekstilet.

Fælge

Behandlingen med Nano på fælgene vil danne en selvorganiseret overflade, som beskytter mod bl.a. snavs, vand, bremsestøv og olie. På den måde kan du spare penge på fælge vasken, da de bliver meget nemmere at rengøre.

Skal vi hjælpe dig?

Hvis du har brug for en behandling med Nano eller ønsker at høre mere om, hvordan det fungerer, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 27 04 78. Vi tager gerne en snak om, hvordan vi kan hjælpe din bil hen mod en mere vedligeholdelsesfri overflade.

Se vores tilbud på Nano behandlinger her