Polering & Lakforsegling

Trænger bilen til en komplet behandling?

 

Hos Dantek Bilplejecenter kan tilbyde dig den mest optimale behandling, når bilen trænger til en kærlig hånd. Hvad enten du er på udkig efter en komplet behandling, en indvendig omgang eller blot lakforsegling, kan vi med sikkerhed udføre et tilfredsstillende resultat. Vi har over 25 års erfaring inden for vores felt, så vi ved, hvordan en behandling bedst muligt udføres.

Dygtig, grundig og fleksibel

 

I vores behandlinger sørger vi altid for at komme rundt i alle kroge på bilen. Der startes med en grundig vask af alle bilens områder – herunder døre, kanter og motor. Derefter bliver lakken poleret og forseglet, så bilens farve og glans holdes intakt.
Indvendigt bliver bilen grundigt støvsuget, så alt kommer væk – også det der er svært at fjerne med en normal støvsuger. Slutteligt renser vi tekstilerne kemisk, så den indvendige del bedre er i stand til at modstå spild og snavs.

Hele denne behandling medfører samtidig, at din bil i fremtiden er mere modstandsdygtig overfor skidt, samt er lettere at holde ren.

Skal vi hjælpe dig og bilen?

 

Hvad enten du er på udkig efter den ene eller den anden behandling, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 27 04 78. Vi tager gerne en snak omkring, hvilken behandling der giver mest mening i dit tilfælde. Mens nogen blot har brug for en indvendig behandling, trænger andre til den komplette tur – alt afhænger af behov. Vi hjælper både private og erhverv, samt tager i mod forsikringsskader.