Profil

af Dantek Bilpleje

 

Hvem er vi?pic1

Dantek Bilplejecenter blev i år 1991 etableret af Brian Kristensen, som havde ønsket om at give alle kunder en yderst tilfredsstillende service når deres bil skulle til behandling. Den første beliggenhed var på Håndværkevej i Aalborg, hvor vi startede med at betjene bilkunderne. Vores hastige udvikling betød, at vi i 2000 flyttede adressen til Vaarst nær Aalborg, hvor vi stadig har vores daglige gang.
 

Kvalitet, gennemsigtighed og skarpe priser

Vi brænder for det vi laver, uanset om det drejer sig om polering, lakforsegling, fjernelse af vaskeridser eller noget helt andet. Dette afspejles også ved, at alle vores kunder kører her fra med et smil på læben og en top lækker bil. Vi udvikler hele tiden vores kompetencer, da vi følger med de nyeste trends. Derfor kan du altid forvente at din bil bliver behandlet med de bedste produkter og det bedste udstyr, hvor vores priser samtidig er gennemsigtige og til at betale.

 
Lad os høre fra dig

Vi tager gerne en snak med dig, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål omkring din bil. Vi modtager dagligt henvendelser fra både private og erhverv, som har brug for en snak omkring netop deres behov og ønsker. Vores kunder får altid den bedste vejledning, som bygger på vores brede viden inden for faget. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 27 04 78, eller køre forbi vores adresse i Vaarst tæt på Aalborg.

pic2