Vedligehold bilen

 

Påvirker årstiderne også din bil?

Hos Dantek Bilplejecenter kender vi alt til, hvordan de forskellige årstider påvirker bilen. Mens sommeren ofte byder på insekter på forruden og fugleklatter der lægger sig på lakken, rammes bilen om vinteren af vejsalt og flyverust. Vi har i årenes løb hjulpet mange kunder med at vedligeholde bilen, når den har været ramt af de forskellige årstiders udfordringer.
 

Vedligehold bilen hele året rundt

Vi anbefaler altid vores kunder at den udvendige vedligeholdelse på bilen får en behandling mindst en gang om året. Dette gør vi fordi temperaturer og vejr- og vejforhold i løbet af året ændrer sig, hvorfor det er vigtigt at bilen er modstandsdygtig over for ændringerne – hele året rundt. Hos os kan du få poleret lakkens struktur tilbage til den oprindelige, når din bil er ramt af årstidernes forandring.
 

Vil du vide mere?

Hvis du går rundt og tænker over, om din bil mon er klar til vinterens hårde klima, er du velkommen til at give os et kald på telefon 40 27 04 78. Vi har gennem årene tilstræbt os en stor portion viden omkring, hvordan man bedst muligt vedligeholder bilen hele året rundt – og den viden deler vi gerne med dig.